Välkommen till Kerstin!

Du och dina tänder är huvudsaken för oss; vi vill göra din tandvårdsbehandling så behaglig som möjligt oavsett om du är tandvårdsrädd eller inte.
 

Vi erbjuder högsta kvalité på material och metoder, modern utrustning och ett centralt läge.
God funktion och munhälsa är prioriterade hos oss och kombineras med ett estetiskt tänkande.

 

För oss är personlig service och ett bra omhändertagande en självklarhet, utfört med lång erfarenhet och hög kompetens. Vi erbjuder bl. a. implantatbehandling och har ett gott samarbete med ett flertal specialister om det skulle behövas. Vi har också samarbete med kompetenta tandhygienister.
 

Både nya och gamla patienter är varmt välkomna att ta kontakt med oss på telefon 08-612 36 36, via mail kerstin(snabel-a)luntand.com eller formuläret till höger. Av hänsyn till allergiker ber vi att du undviker parfym och starka dofter när du besöker oss.

 Jag har fått min första vaccinspruta mot Covid-19 och både jag och Johan är noga med att inte arbeta med symptom. Vi använder alltid, även innan Covid-19, både munskydd och heltäckande visir.

Vi erbjuder hemblekning med Whiteness Perfect som ger ett väldigt gott resultat för 3000:-

OBS OBS- har du en bokad tid på måndagar och vet att du fått förhinder, maila eller ring senast torsdag före lunch så vi får ditt återbud i god tid. Vi arbetar inte torsdag em och fredagar. 

Nu tar vi även emot Swish-betalning!

Kontakta oss

Tel: 08- 612 36 36

 

eller använd formuläret nedan.

Varmt välkommen att höra av dig!